Ga naar de inhoud

Nederland gezond en wel

Bietjesravioli met geitenkaas

Aantal personen2 personen Kooktijd15 minuten

Foto van Bietjesravioli met geitenkaas
  • 1 gekookte rode biet
  • 1 el balsamicoazijn
  • 1 tl honing
  • 12 sprieten bieslook
  • 40 gram zachte geitenkaas
  • kwart groene appel
  • Citroensap
  • Peper en zout
  1. Schil de rode biet en schaaf hem in dunne plakken. Snij de appel in reepjes en besprenkel met citroensap.
  2. Bestrijk 8 plakjes met een beetje balsamico-azijn. Meng de rest van de azijn met de honing.
  3. Was de bieslook en knip een paar sprieten klein.
  4. Leg op 2 kleine borden ieder 2 plakjes biet en verdeel de geitenkaas er over. Strooi de klein geknipte bieslook er over en dek af met de andere plakjes biet.
  5. Druppel de rest van de balsamico er over en garneer met de sprieten bieslook.

Bekijk alle recepten